Kwaliteit en certificering

Om blijvend kwaliteit te garanderen, moeten lopende processen regelmatig worden gecontroleerd. Dit doet CWS-boco door een efficiënt kwaliteitsmanagement toe te passen, gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

Deze norm regelt de organisatie van de bedrijfshiërarchie en bedrijfsprocessen. Processen worden transparant, bedrijfsdoelstellingen concreet en begrijpbaar.

De CWS-boco cleanroomwasserij bestaat uit een modulair systeem dat voldoet aan alle eisen voor een luchtzuiverheid in cleanrooms van klasse 4, volgens ISO 14644-1.

Tijdens elk proces worden de waterkwaliteit, alle desinfecteercycli, het aantal deeltjes in de lucht, de temperatuur en de vochtigheid gecontroleerd en geëvalueerd door middel van geautomatiseerde bewakingssystemen.

certificaten.png

Duurzaamheid staat voor CWS-boco centraal in de bedrijfsstrategie. In ons bedrijfsmodel gaan commercieel succes en duurzaamheid hand in hand.

Wij besteden bijzondere aandacht aan een productie, verbruik en afvalverwijdering die het milieu niet belasten, evenals aan herbruikbare producten, en dat zowel bij de productontwikkeling als bij de aankoop van grondstoffen.

Wij volgen een milieumanagementsysteem volgens ISO 14001.

Betrouwbare dienstverlener: CWS-boco houdt zich aan richtlijnen en kan dit aantonen aan de hand van certificaten.