Waarom CWS-boco ?

Als goede huisvader voor uw onderneming waagt u zich niet zomaar aan een sprong in het duister. Helemaal terecht. Omdat u óns niet op ons woord hoeft te geloven, zetten we onze beloften en beweringen kracht bij door voorbeelden uit het verleden te tonen, of door onafhankelijke auditors en klanten aan het woord te laten. Neem vooral de tijd.

kwaliteit_cws_boco.png

Kwaliteit

Voldoen aan eisen en verwachtingen

En ze overschrijden! Lopende processen moeten regelmatig gecontroleerd worden om de kwaliteit onophoudelijk te garanderen en verder te verbeteren.

CWS-boco Belux heeft sinds jaar en dag diverse certificaten; ISO 9001, ISO 14001 en RABC. Ook bij de selectie van onze partners stellen we hoge eisen.

Meer over kwaliteit
handdoekautomaat_scherm.png

Innovatie

Innovatie zit in CWS-boco ingebakken

We zijn vooruitstrevend in onze producten, maar ook in onze services en interne processen. Via onderstaande link komt u op enkele concrete voorbeelden uit.

Meer over innovatie
design_plus_cws.png

Awards

Niet alleen wij zeggen het...

Iedereen kan roepen dat hij het beste product heeft. Tot er een onafhankelijke scheidsrechter aan te pas komt.

CWS-boco mocht de laatste jaren verschillende awards in ontvangst nemen, waarover u op onderstaande link meer leest.

Bekijk de awards
cws_boco_duurzaamheid.jpg

Duurzaamheid

We trekken de kar

Geen meeloperspositie voor CWS-boco, wij willen het voorbeeld stellen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten staan 2 vragen centraal:

  1. hoe helpt dit de klant vooruit?
  2. hoe draagt dit bij tot een meer duurzaam model?

Op onderstaande link vindt u onze concrete inspanningen.

Meer over duurzaamheid
cws_boco_service.png

Service

U ontzorgen

Dit hoort uw voornaamste drijfveer te zijn. U kiest ervoor om uit te besteden omdat u zich wil kunnen focussen op de activiteiten die u geld opbrengen. CWS-boco neemt de touwtjes in handen, u kan randprocessen vergeten en hooguit af en toe vanuit uw regisseursstoel wat bijsturen. Op onderstaande link ziet u van welke zorgen we u verlossen.

Meer over service
cws_boco_netwerk.png

Zekerheid

In uw buurt, maar ook verder

CWS-boco heeft 6 vestigingen in BeLux, waardoor u steeds een depot in de buurt heeft.

CWS-boco Belux kan zijn ervaringen en best practices delen met andere CWS-boco's uit de groep: 17 Europese landen + China.

De 18 CWS-boco's maken onderdeel uit van een van de meest succesvolle Duitse ondernemingen: de Haniel groep, die nog heel wat andere sterke merken in zijn portfolio heeft.

Lees meer over de onderneming
referenties_cws_boco.png

Referenties

Duizenden Belgische bedrijven deden het u al voor.

Wereldwijd zelfs honderdduizenden. Als u dat wenst, brengen we u met hen in contact zodat u het uit de eerste hand kan horen.

Bekijk onze referenties