CWS

cwsdame.jpg

Complete Washroom Solutions

Sinds 1954 is CWS gespecialiseerd in oplossingen voor sanitaire hygiëne. De rode draden door het bestaan van CWS zijn steeds innovatie, kwaliteit en hygiëne geweest.

Innovatie. Zo kwam het merk in 1958 met zijn automaat voor katoen handdoekrollen en in 1976 met een microprocessorgestuurde versie. Of nog de zelfreinigende toiletbril in 1993. En recent nog de handdoekautomaat met geïntegreerd TFT beeldscherm.

Kwaliteit. Zoals het een Zwitsers merk betaamt, biedt CWS producten van een zeer hoge kwaliteit. De producten worden nog steeds in Zwitserland vervaardigd. Misschien niet de goedkoopste optie, maar ze biedt wel zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit en over respect voor de rechten van diegenen die het product maken.

Hygiëne. Een product moet gebruiksvriendelijk zijn en een aanvaardbaar geprijsd kunnen worden, maar nooit met een compromis naar hygiëne. Daarom heeft CWS van vrijwel al zijn producten non-touch varianten.

Maar ook schoonloopmatten...

In 1970 startte CWS ook met schoonloopmatten. Geen deurmatten voor huis-, tuin- en keukengebruik, maar matten van een hoogwaardig, soepel rubber die kunnen gewassen worden. Stofzuigen of uitschudden laat immers nog te veel vuil in de mat achter.