Duurzaamheid

servingnature.jpg

Serving You, Serving Nature

Geen loze slagzin, maar een kapstok waarrond we al onze producten en services bouwen. Alles wat we doen, wordt aan 2 principes getoetst:

 

  1. Hoe helpen we onze klant ermee vooruit?
    Serving You
     
  2. Hoe bewijzen we het milieu er een dienst mee?
    Serving Nature

 

In deze sectie vindt u meer over onze concrete inspanningen.

groeneproducten.jpg

Groene producten

Van bron tot monding

Zowel CWS als boco leveren enorme inspanningen om vanaf de productie tot en met de recyclage van hun producten mens en milieu te ontzien. Via onderstaande link lees je concreet hoe we dat doen.

Lees meer over onze groene producten
cws_boco_duurzaamheid.jpg

Milieuvriendelijke services

Omdat we een service-organisatie zijn, werken we met heel veel processen. Ook daar vallen voelbare inspanningen te maken. Denk aan roetfilters, vermijden van papier, energie-efficiëntie. Op onderstaande link vind je de details.

Ontdek onze milieuvriendelijke services
wasserij.jpg

Energie-efficiënte wasserij

CWS en boco hebben elk een wasserij, de ene voor handdoekrollen en matten, de andere voor kleding. Bij was denk je aan water, warmte en chemicaliën, maar CWS-boco springt er slim mee om. Op onderstaande link lees je hoe.

Lees meer over onze energie-efficiënte wasserij
certificaat.jpg

Milieucertificaten

We beschikken al sinds mensenheugnis over een ISO 9001 kwaliteitscertificaat en een ISO 14001 milieumanagementcertificaat, maar we gaan verder. Samen met KPMG zetten we ons achter het Global Reporting Initiative (GRI). Lees meer op onderstaande link.

Meer over de milieucertificaten