Golf & Country Club Oudenaarde

golf_logo.png

Sport & Horeca

p1060507_1_large.jpg

Hoe verloopt de samenwerking tussen CWS en de Golf & Country Club Oudenaarde?

“Voor ons is de service erg belangrijk. We willen ons kunnen concentreren op onze eigen activiteiten, om er zeker van te zijn dat alles perfect geregeld is. We kwamen trouwens van bij jullie concurrentie, dus het is makkelijk vergelijken. Bij een golfclub is uitstraling erg belangrijk. De toestellen van CWS passen veel beter in onze inrichting dan die van de vorige leverancier.

We vonden het belangrijk om een bekend, sterk merk in huis te halen. We zijn het onszelf verplicht omdat we een referentie in golf-land zijn. Daarom, en omdat we in een prachtig groen kader zitten, vinden we milieuvriendelijkheid zeer belangrijk. We waren dus blij dat CWS zoveel ecolabels kon voorleggen en dat we dankzij katoen handdoeken geen papier moeten verspillen. Dat zou trouwens ook niet staan in onze club, met de rommel die dat met zich meebrengt. En voor wat we verwachten en krijgen is de prijs gewoon correct.

De handdoekautomaten met katoen rollen zien er stijlvol, tijdloos, elegant en toch discreet uit, én ze werken perfect. De rollen van de vorige leverancier waren wat onhandig, maar die van CWS hebben voor ons een ideale breedte en lengte. Bij de toiletpapierdispensers is de duofunctie handig; er is altijd een verborgen reserverol beschikbaar. Luchtverfrissers hebben we ook in de kleedkamers, en daarbij is het extra handig dat de geuren door jullie verwisseld worden.

Je kan je ook voorstellen dat we in de zomer heel wat meer bezoekers over de vloer krijgen dan wanneer het weer wat vaker tegen zit. Dan is het handig dat we in de zomer iets meer voorraad krijgen en dat de damesverbandcontainers vaker gewisseld worden.

Wat de service betreft, zijn we heel tevreden over onze vaste servicemedewerker van CWS. Hij kent zijn weg op ons terrein, geeft ons op tijd feedback en hij is vooral heel flexibel. In geval van nood is hij er altijd heel snel bij, zelfs op de meest onmogelijke uren.

De accountmanager van CWS denkt met ons mee en helpt ons inschatten hoeveel we nodig hebben. En ook erg belangrijk: hij is goed bereikbaar, een zeldzaamheid onder verkopers (lacht).”

kasteelcourse_buiten.png

Over de Golf & Country Club Oudenaarde

De Golf & Country Club van Oudenaarde is gehuisvest op het historische domein van het imposante 19e eeuwse kasteel van Petegem (1847) en beschikt over 2 banen van elk 18 holes. De clubleden komen er uiteraard voornamelijk golfen, maar in het kasteel worden ook seminaries georganiseerd en het beschikt over een erg gezellige bar/bistro/restaurant. We spraken met Ludo Dekoninck (secretaris en manager van de club) en Rita Van Eekhaut (poetsdame).