Jan De Nul Group

Jan De Nul Group Logo

Industrie en kantoren

Hoe verloopt de samenwerking tussen CWS en de Jan De Nul Group?

“Voor ons is het partnership met CWS een zaak van praktisch gemak. Dankzij de katoen handdoekrollen besparen wij heel wat aan afvalkosten en logistieke rompslomp met papier. We hoeven niet eens naar de voorraad te kijken, aangezien de servicemedewerker van CWS om de 14 dagen gewassen rollen komt leveren en de gebruikte terug meeneemt. Ons schoonmaakpersoneel vindt het vervangen van de rollen eenvoudig en het gaat snel. Het was ook belangrijk om een groene oplossing te hebben, want als wereldspeler heb je een voorbeeldfunctie.

In de kantoren hebben we de automatische Dry Slim Non-Touch toestellen, maar in het atelier gebruiken we de sterke Heavy Duty automaten met blauwe rollen erin. Daar komen we er natuurlijk niet rond, en hebben we ook een aantal Paperroll toestellen moeten plaatsen omdat papier soms toch handig kan zijn. Een heel eenvoudig en zeker toestel trouwens.

Om de handen te wassen, gebruiken we enerzijds korrelzeep, maar ook jullie zeepschuim omdat het zuinig in verbruik is en lang meegaat. Bij de dokter hebben we jullie antibacteriële zeepschuim gekozen.

Onze damestoiletten zijn voorzien van Ladyboxen. Opnieuw een overweging uit gemak. Om de 14 dagen meldt jullie dame van de service zich aan bij de portier en gaat ze overal de boxen omwisselen. Wij hebben geen afval, moeten niets zelf doen en hebben altijd schone boxen.

We zijn trouwens ook tevreden over de commerciële opvolging. Jullie key account manager is correct en vlot te bereiken. Als we bijkomende toestellen nodig hebben, kunnen we dat makkelijk in het raamcontract passen en wordt alles vlotjes opgestart."

Washroom Jan De Nul Group

Over de Jan De Nul Group

Jan De Nul Group is alombekend, in België en internationaal, voor de bagger-, civiele en milieuactiviteitenDankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van zijn werknemers en de hypermoderne vloot is de groep marktleider in bagger- en mariene werken, alsook in gespecialiseerde diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie. De groep is bovendien een belangrijke speler in de civiele bouwsector en de milieusector. Of het nu gaat om de bouw van nieuwe sluizen in het Panamakanaal, om de aanleg van het tweede Palmeiland in Dubai of om de bouw van het vernieuwde klaverblad in Lummen, de groep bouwt op een verantwoorde manier mee aan een verdere economische ontwikkeling.

We spraken met Hilde Iliano. Als Assistant Facility Manager staat ze in voor alle bedrijfsondersteunende activiteiten van de Belgische sites, samen goed voor 850 werknemers.