Sanha Fittings B.V.B.A.

logo.png

Keuze voor en samenwerking boco.

Sanha Fitting is ondertussen al 7 jaar klant bij CWS-boco.  Zij hebben destijds gekozen voor een full-service voor wat betreft werkkledij.  Het kledingpakket bevat broeken, vesten, bretelbroeken & stofjassen voor de volledige productie.  Voor CWS-boco werkte Sanha Fittings op een andere manier, de kledij werd aangekocht bij de toenmalige leverancier en deze zorgde ook voor het onderhoud. De regeling en meer bepaald de verdeling gebeurde toen door een interne medewerker.  Dit was een hele karwei voor de persoon in kwestie, Sanha Fittings heeft toen beslist om toch om te schakelen naar een volledige service van A tot Z. Zo hoefde er niemand meer intern te worden aangesteld om de kledij te verdelen. 

De keuze om met CWS-boco samen te werken werd gemaakt omwille van de prijs/kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om een volledige service en ontzorging te hebben bij één partner.  Waarom een rental-formule ? Gezien de productieomgeving is werkkledij noodzakelijk. De werkkledij zelf aankopen is een serieuze investering zowel financieel als het beheer hiervan vandaar dat het huren van kledij een zeer interessant gegeven zodat men zelf de hoge kost van de aankoop niet moet dragen.  Het is ook zeer handig voor in- en uitdiensttredingen die plaatsvinden.  Dit wordt telefonische of per mail doorgegeven aan CWS-boco en zij doen de rest.

De samenwerking met CWS-boco heeft voor een tijdsbesparing gezorgd. In de productie heeft iedereen dezelfde kleding aan, er is een uniformiteit in kleur en model.  Sanha Fittings draagt geen hoge kost meer in het aankopen van kledij, het aanpassen van kledij en de juiste kledij volgens de te verrichte arbeid.

2.jpg

Over Sanha Fittings

Sanha Fittings B.V.B.A. is een dynamische internationale onderneming, met een verkoop- en productieafdeling in Ternat.  Sanha is één van de belangrijkste Europese fabrikanten van buisleidingsystemen voor toepassingen in sanitair, verwarming, gasleidingen en industrie.  Het productgamma omvat fittingen en installatie van buizen uit koper, koolstofstaal, RVS, loodvrij Siliciumbrons voor alle verbindingstechnieken.