Over CWS-boco en Initial

jv_initial_cws.jpg

Een sterke service partner

In juni 2017 hebben CWS-boco & Initial hun krachten gebundeld in een joint venture, met als doel om samen onze klanten nog beter van dienst te zijn. CWS-boco & Initial zijn een van de meest toonaangevende service partners als het gaat om textieldiensten en sanitaire hygiëne. De diensten worden aangeboden via flexibele huur- en servicecontracten. Klanten profiteren van de transparante kosten en professionele allround dienstverlening, inclusief persoonlijk advies, regelmatig onderhoud van de apparatuur en professionele behandeling van handdoekrollen en matten.

Sociale en ecologische aspecten hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het ontwikkelen en aanbieden van Washroom apparatuur of het leveren en servicen van Dustcontrol matten - zowel mens als milieu profiteert van onze full service. Immers, als innovatieve leider, nemen we onze verantwoordelijkheid om milieuvriendelijke en hygiënische maatregelen over te brengen op de maatschappij.

Over Initial 

Initial biedt innovatieve en milieuvriendelijke diensten en oplossingen op het gebied van  sanitaire hygiëne en bedrijfskleding voor grote en kleine organisaties in diverse sectoren, zoals kantoren, overheid, scholen, voedselproductie, horeca, medische en paramedische sector, industrie, detailhandel, logistiek en transport.

Initial heeft in juni 2017 een joint venture voor Centraal-Europa met CWS-boco gesloten. Het bedrijf heeft 16 nationale dochterondernemingen en heeft circa 10.800 werknemers over de hele wereld.

Wie is CWS-boco eigenlijk? Van waar komen de naam en de merken?

Voor welke waarden staat het bedrijf en met door middel van welke missie wil ze meerwaarde creëren?

Met welke certificaten garandeert CWS-boco zijn uitmuntende kwaliteit?

De antwoorden vindt u hieronder.

bocokar1.jpg

De onderneming

Het wat en waarom

CWS-boco heeft een lange geschiedenis, met roots tot in 1899. U leest hier hoe de onderneming tot stand kwam, maar ook de missie en waarden komen aan bod, net als onze vestigingen.

Meer over de onderneming
cwsboco.jpg

Merken

Een eigen verhaal

CWS en boco werden in 2001 onder 1 dak gezet, maar het gaat om twee heel eigen merken, met een eigen geschiedenis, een heel verschillend productportfolio, maar ook best wat raakvlakken.

Meer over het merk CWS en boco
kwaliteit1.jpg

Certificering en kwaliteit

Garantie op kwaliteit

CWS-boco hecht veel belang aan een hoge kwaliteit, en er is geen betere manier om die te garanderen dan door externe, onafhankelijke audits.

Bekijk/download onze certificaten
news1.jpg

Nieuws

Wat gebeurt er bij CWS-boco?

De wereld staat niet stil, en daar speelt CWS-boco graag op in. U leest in deze rubriek alles over veranderingen in de onderneming, nieuwe producten en verbeteringen in services.

Lees onze nieuwsberichten
alg_vw_nl.jpg

Algemene voorwaarden

Open kaart

CWS-boco speelt graag open kaart met u. Daarom kan u onze algemene voorwaarden hier inkijken.

Bekijk onze algemene voorwaarden