Home

Oplossingen

 • Sanitaire hygiëne

  Wij bieden een full service pakket aan kwaliteitsproducten voor sanitaire ruimtes.
  Alle verschillende producten van CWS & Initial hebben een helder design en bieden voor elke sanitaire ruimte de perfecte oplossing, passend bij elke stijl en sfeer. Hygiëne in een sanitaire ruimte van CWS & Initial betekent echter ook betrouwbaarheid: van het persoonlijk advies en de montage tot aan het verlenen van service. U heeft er geen omkijken meer naar!
 • Werkkledij

  wij zijn een van de Europese markleiders in verhuur van werkkledij
  Dankzij het huurconcept geen investeringskosten, maar zorgt boco & Initial er ook voor dat u zich niet hoeft bezig te houden met taken die niets met uw kernactiviteit te maken hebben. De boco specialisten kiezen samen met u de kleding waarin uw werknemers zich het beste voelen, met een duidelijke focus op veiligheid. U kan alle processen online volgen en bijsturen wanneer u dat wenst. Wij halen uw gehuurde bedrijfskleding of veiligheidskleding wekelijks op om ze te wassen. Eventueel wordt de werkkledij hersteld of vervangen, waarna ze terug bij u afgeleverd wordt. Indien gewenst zelfs tot in de individuele kasten van uw werknemers.
 • Schoonloopmatten

  Schoonloopmatten vangen zo'n 70 % van het vuil en nat onder de schoen van een bezoeker op.
  Wij bieden verschillende soorten matten, al naargelang uw noden en wensen. Gaande van ruwe scraper matten tot esthetische halve cirkels of logomatten. Elke mat wordt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks opgehaald en voor een schoon exemplaar gewisseld. Wij bezorgen de vuile matten dan een grondige wasbeurt in zijn CO2-neutrale wasserij. Wij bieden standaard matten, logomatten, scrapermatten en matten met een halve cirkel/ halve ovaal.
 • Cleanroom

  Wij bieden met ons uitgebreide dienstenaanbod een professionele reiniging van cleanroomkleding van elke klasse.
  Het werken in hooggevoelige cleanrooms stelt hoge eisen aan de behandeling en reiniging van cleanroomkleding. Die eisen variëren volgens bedrijfstak: vrij van deeltjes - weinig bacteriën - bacterievrij. Alle sterilisatieprocessen zijn mogelijk. Wij hebben al meer dan twintig jaar internationale ervaring met kleding die wordt gebruikt in cleanroom omgevingen. Bovendien stellen wij onze kwaliteitswaarborg, onze testen en naleving van normen voortdurend bij, om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen wereldwijd. Met een ultramoderne cleanroomwasserij in zijn vestiging in Puurs biedt CWS-boco & Initial een full-service voor cleanroomkleding. Deskundigen van CWS-boco & Initial geven de klanten uitgebreid en persoonlijk advies..
 • Moppen

  Wij bieden moppen in huur aan. Verschillende types, afgestemd op de specifieke eisen van industriële, commerciële en administratieve omgevingen.
  Uw medewerkers moeten hun hoofd en handen vrij hebben om hun werk goed uit te voeren - wie heeft de tijd om moppen in de wasmachine te wassen? En wie garandeert dat ze op de juiste manier behandeld worden? Wij bieden drie verschillende mops aan - elk een specialist in zijn vakgebied. Voor stenen vloeren, hout of vinyl vloeren - één van de drie past altijd. De CWS & Initial mop wordt gekenmerkt door een lange levensduur en optimale wateropname; en is bovendien uitermate eenvoudig te gebruiken.
Wij bieden een full service pakket aan kwaliteitsproducten voor sanitaire ruimtes. Wij hebben voor elke sanitaire ruimte de perfecte oplossing!
wij zijn een van de Europese markleiders in verhuur van werkkledij. Het beproefde, internationale concept biedt u zekerheid.
Het eerste wat de bezoeker van uw zaak ziet: de inkom.Vermijd een vuile, natte vloer, want het is geen zicht. Het is ook gevaarlijk om uit te glijden. Verder kunt u besparen op schoonmaakkosten!
Wij bieden met ons uitgebreide dienstenaanbod een professionele reiniging van cleanroomkleding van elke klasse. Alle sterilisatieprocessen zijn mogelijk.
Onze moppen en het wasproces voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Deze professionele behandeling van de mop garandeert optimale prestaties.

Wat onderscheidt CWS-boco & Initial?

 • Service

  U ontzorgen! Dit hoort uw voornaamste drijfveer te zijn. U kiest ervoor om uit te besteden omdat u zich wil kunnen focussen op de activiteiten die u geld opbrengen. Wij nemen de touwtjes in handen, u kan randprocessen vergeten en hooguit af en toe vanuit uw regisseursstoel wat bijsturen.
 • Kwaliteit

  Voldoen aan eisen en verwachtingen! En ze overschrijden! Lopende processen moeten regelmatig gecontroleerd worden om de kwaliteit onophoudelijk te garanderen en verder te verbeteren. Wij hebben sinds jaar en dag diverse certificaten; ISO 9001, ISO 14001 en RABC (ISO 14065). Ook bij de selectie van onze partners stellen we hoge eisen. De afgelopen jaren hebben we ook diverse awards ontvangen voor de ParadiseLine dispensers. Daarbij wordt o.a. rekening gehouden met look & feel, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.
 • Innovatie

  Het zit ons in de genen! CWS-boco & Initial is een dynamisch bedrijf, steeds op zoek naar nieuwe oplossingen. We doen er alles aan om de meest innovatieve dienstverlener te zijn. Dit doen we onder andere door constant te investeren in mensen en middelen.
 • Duurzaamheid

  Serving You, Serving Nature is ons motto. Dit is geen loze slagzin, maar een kapstok waarrond we al onze producten en services bouwen. Alles wat we doen, wordt aan twee principes getoetst: Hoe helpen we onze klant ermee vooruit? Dit betreft Serving You. Hoe bewijzen we het milieu er een dienst mee? Dit betreft Serving Nature. Zowel CWS & Initial als boco leveren enorme inspanningen om vanaf de productie tot en met de recyclage van hun producten mens en milieu te ontzien.
 • Zekerheid

  In uw buurt, maar ook verder! CWS-boco heeft 6 vestigingen in BeLux, waardoor u steeds een depot in de buurt heeft. CWS-boco Belux kan zijn ervaringen en best practices delen met andere CWS-boco's uit de groep: 17 Europese landen + China. De 18 CWS-boco's maken onderdeel uit van een van de meest succesvolle Duitse ondernemingen: de Haniel groep, die nog heel wat andere sterke merken in zijn portfolio heeft. Op internationaal niveau wast CWS-boco jaarlijks maar liefst 40 miljoen handdoekrollen en 65 miljoen kledingstukken. Dat biedt ons -en u- heel wat zekerheid. Initial heeft 16 nationale dochterondernemingen en heeft circa 10.800 werknemers over de hele wereld.

Referenties

We hebben altijd wel een referentieklant in een vergelijkbare situatie als de uwe.
Duizenden Belgische bedrijven deden het u al voor!
“CWS is een professionele partner met een uitstekende service die net zoals ons duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.”