Sint-Ludgardisschool

SintLudgardis

Onderwijs

sint-ludgardis_1_large.jpg

Hoe verloopt de samenwerking tussen CWS en de Sint-Ludgardisschool?

“Als logistiek coördinator sta ik in voor alle facilities binnen de school, kortom alles wat niet met de kerntaken van de school te maken heeft. Daarbij kruipt veel tijd in de sturing van het schoonmaakpersoneel.

CWS zorgt bij ons voor de sanitaire voorzieningen, zoals handdoekautomaten, zeepschuimdispensers,  luchtverfrissers, toiletpapierdispensers en dameshygiëne boxen, maar ook schoonloopmatten.

We zijn erg tevreden over de accountmanager van CWS; hij lijkt vertrouwd te zijn met de noden van een school en het is fijn dat hij ons oplossingen op maat van onze leerlingen kan aanreiken. Hij denkt met ons mee en wanneer iets verbeterd kan worden, durft hij ook oplossingen voorstellen die voor CWS minder opbrengen. Het is leuk dat hij ons belang voorop stelt.

De servicemedewerker van CWS is geweldig. Om de twee weken komt hij bij ons langs. Hij pikt de sleutel bij me op, doet zijn ronde en na afloop komt hij me vertellen wat hij precies gedaan heeft. Ik hoef er geen moment naar om te kijken en ik merk ook dat ik minder en minder naar de voorraadruimte ga om te kijken of er nog voldoende zeep of toiletpapier is. De servicemedewerker weet hoeveel we nodig hebben en als de voorraad naar zijn inschatting te laag is, dan zorgt hij er uit eigen initiatief voor dat we meer krijgen dan oorspronkelijk gepland was.

Vroeger hadden we onze eigen schoonloopmatten, die we door het schoonmaakpersoneel lieten stofzuigen. Sinds we de schoonloopmatten van CWS hebben, merk ik dat de vloeren minder schoongemaakt moeten worden. Dan zie je dat matten stofzuigen of uitkloppen toch iets heel anders is dan er al het vuil uitwassen. Ik kan mijn schoonmaakpersoneel ook veel efficiënter inzetten, aangezien CWS de matten om de twee weken komt ophalen en er gewassen matten voor in de plaats legt.”

sint-ludgardis_2_large.jpg

Over de Sint-Ludgardisschool

De Sint-Ludgardisschool is een samensmelting van 2 scholen, waarin 200 leerkrachten instaan voor zowat 1.800 leerlingen in alle leeftijdscategorieën, van kleuters tot de jong-volwassenen in het ASO en TSO. We spraken met mevrouw Greet Trekels, al 7 jaar logistiek coördinator binnen de school.

sint-ludgardis_3_large.jpg